Rabo clubkas.

Dinsdag 30 Okteber is er weer de uitreiking gedaan van het initiatief van de Rabobank onder de noemer  "Rabo Clubkas".
​De rabobank verdeeld deze  avond €250.000,-- over de opgegeven aantal clubs/verenigingen.
​Het bedrag wordt verdeeld in het aantal stemmen. Dit leide tot een stembedrag van €4,95.
​Wij hebben 57 stemmen gekregen en dus 57 x €4,95 = €282,15

Hart voor uw Club.

Vrijdag 10 November is er weer de uitreiking gedaan van het initiatief van de Rabobank onder de noemer  "Hart voor uw Club".
​Het bedrag wordt verdeeld in het aantal stemmen. Dit leide tot een stembedrag van €6,64.
​Wij hebben 59 stemmen gekregen en dus 48 x €6,64 = €318,72.

Hiervoor wil het bestuur, alle stemmers van harte bedanken.

Geslaagd.

Max Plasmans is geslaagd voor de 3e Dan / Judoleraar B.
Gefeliciteerd namens het bestuur en alle leden van de judo vereniging "Deusone"

Judo Cup Brabant 2016-2017

​Zaterdag 10Juli was weer het laatste toernooi voor de Judo Cup Brabant.

Na afloop van de laatste ronde van de Judo Cup Brabant krijgen alle deelnemers hun prijs uitgereikt naar aanleiding van het behaalde aantal punten gedurende de competitie. Hierbij wordt de volgende tabel gehanteerd.

0 t/m 4 punten = Herinneringsmedaille
5 t/m 14 punten = Bronzen beker
15 t/m 24 punten = Zilveren beker
25 punten of meer = Kampioen.

Zes van onze leden hebben hieraan mee gedaan en zijn op de volgende prijzen uitgekomen.

Kampioen: Siem de Kroon – Qwinten Liebregts.

Zilveren beker: Joop van de Schoot –  Raf Wilborts.

Bronzen beker : Geert van de Schoot – Jurre Zoontjes

Een geslaagde clinic gehad op 1 April.
Dit was zeker geen grap.