info

Info

Lestijden

Er wordt getraind op dinsdag avond in Sporthal "Hercules" te Diessen.
18.00 - 19.00 uur: Jeugd 6 - 12 jaar.
19.00 - 20.00 uur: Jeugd 12 - 17 jaar
20.00 - 21.00 uur: senioren 

Contributie

De contributie per kwartaal bedraagt 25 euro. 
Ieder nieuw lid ontvangt ons clubembleem. Hiervoor wordt 4,55 euro in rekening gebracht. 

 

SEPA incasso

De contributie zoals hiervoor vernoemd schrijven we automatisch af van uw bankrekening. U heeft hiervoor een machtiging afgegeven bij inschrijving (incassant ID NL93ZZZ402608720000). Ieder laatste vrijdag van het kwartaal incasseren we het door u te betalen bedrag van uw rekening. Bij de eerste incasso zullen de inschrijvingskosten erbij zitten en bij de laatste incasso (bij beëindiging van het lidmaatschap) zullen de uitschrijfkosten geïncasseerd worden. Tussendoor zullen er bedragen worden geïncasseerd voor de contributie van de Judobond, examens, wedstrijden en eventueel aanschaf judopak. Dit is niet voor ieder lid op dezelfde datum, zodat we dit niet van te voren kunnen aangeven. 
Als u niet eens bent met de afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. 

​Rekening nummer vereniging: NL88RABO0111391040 t.n.v. Judovereniging Deusone.

 

Matten leggen

Voor elke les worden de judomatten gelegd door (de ouders van) de leden. Dit gebeurt om toerbeurt. Elk kwartaal wordt er een lijst via email verstrekt, met daarop de mattenleggers voor dit kwartaal. Op de kar van de matten is een instructiehandleiding geplakt. 


 

Judoka van het jaar competitie

Om judoka’s te stimuleren iedere training te bezoeken en om meer aan wedstrijden deel te nemen, zijn er gedurende het gehele seizoen punten te verdienen. Het volgen van de gewone training levert al 1 punt op. Het meedoen aan een wedstrijd levert ook 1 punt op en hoe hoger men scoort des te meer punten. 1e = 3 p, 2e = 2p, 3e = 1p. Wie de meeste punten heeft is judoka van het jaar. 
 

Coaches

Voor het nieuwe wedstrijdseizoen zijn we ook op zoek naar coaches die Alex willen helpen tijdens de wedstrijden. Eenieder die hier aan mee wil werken om een halve dag of zelfs een hele dag te coachen is van harte welkom. Het is hard "werken" maar geeft ook veel voldoening om alles van dichtbij te volgen. Wie wil kan zich bij Alex opgeven en natuurlijk word je in het begin niet voor de leeuwen gegooid maar rustig ingewerkt. 


Judoka's van het jaar 2015-2016

Nieuws

wedstrijden zijn weer begonnen

30-10-2021

Beste judoka's, 
De wedstrijden zijn weer begonnen, schrijf je in via de link onder het kopje "toernooien''.
 

Veilig buitensport judo

24-05-2020

Beste judoka's,
Wij hebben groen licht gekregen om de trainingen weer op te starten, niet zoals we het gewend zijn maar zeker net zo leuk.

Hildie toernooi afgelast

17-03-2020

Beste judoka's
Helaas moeten wij u mededelen dat ook het Hildie toernooi van 4 en 5 april niet door kan gaan i.v.m het corona virus. We weten niet hoelang dit virus gaat duren, daarom hebben wij besloten om volgend jaar het Hildie toernooi te doen op 10 en 11 april 2021.